"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Oliiviöljy- ja rosmariini-minttushampoo

Olen löytänyt hyvän uuden shampoomerkin nimeltään Pet Silk( www.takuton.fi). Sarjaan kuuluu kattava valikoima erilaisille turkeille sopivia shampoita ja hoitoaineita. Viime viikolla käytin oliiviöljy shampoota/hoitoainetta hentoturkkisiin puudeleihin hyvin tuloksin. Shampoo ei vaahdonnut niin paljon, kuin odotin, mutta pesi todella puhtaaksi. Hoitoaine oli helppo levittää märkään turkkiin, ja se huuhtoutui mukavasti pois. Mikä ei ole itsestään selvyys. Joitakin hoitoaineita saa toden teolla huuhtoa pois. Pesun jälkeen turkki sai paljon  kaivattua volyymiä ja sitä oli huomattavasti helpompi leikata haluttuun trimmimalliin. Omat kädetkään eivät kuivuneet, niin paljon pesussa, kun oliiviöljy hoiti käsien ihoa samalla. Aika kiva.
Kokeilin myös sarjaan kuuluvaa rosmariini-minttu shampoota/hoitoainetta. Pakko sanoa, että shampoon tuoksu arvelutti minua kovasti. Sen haju, vai sanoisinko, sen tuoksu toi mieleen hammastahnan.  Niin voimakkaana minttu löi läpi. Uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan, ja lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Koiraan jäi raikas, puhtaan koiran tuoksu, ei hammastahnaJ.. 
Samoin, kuin oliiviöljyshampoo, molemmat pesivät todella puhtaaksi ja hoitoaine levittyi vaivatta ja mikä parasta myös huuhtoutui helpolla pois.
Koiraa kuivatessa myös huomasin, että karva jäi suoraksi, eikä yrittänyt vetäytyä itsepäisesti takaisin laineille.
Oliiviöljy shampoo

Oliiviöljy hoitoaine

Rosmariini-Minttu hoitoaine

Rosmariini-Minttu shampoo

4 kommenttia:

  1. Nuo rosmariini-minttushampoo ja hoitis ovat uusia suosikkejani kahdelle pitkässä turkissa olevalle cotonilleni. Tekevät turkista sileän, napakan ja ryhdikkään sekä lisäksi karva tulee noilla valkoisemmaksi kuin muilla aineilla ilman että karva kuivuu korpuksi.

    VastaaPoista
  2. Totta. Shampoo pesee todella hyvin ja puhtaaksi, ilman, että kuivattaisi turkkia. Cotoneilla saattaa olla varsin haasteellinen turkinlaatu, joten on tosi tärkeää löytää sopiva shampoo ja hoitis.

    VastaaPoista
  3. Toinen cotonpiireissä suosittu sarja on Isle of Dogs, joka oman kokemukseni mukaan on kyllä helpottanut melkein minkä tahansa takkupesäkkeen hoitoa. Totta, näillä puuvilloilla voi olla varsin hankala turkki ja on isoja eroja siinä miten eri sarjojen aineet turkissa toimivat. Sitä on itse niin tyytyväinen kun löytää omilleen ne just sopivat, helpottaa sitä arkea kovasti kun karva ei turhaan takkua.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla sarjaa, jota ehdotit.

    VastaaPoista