"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

torstai 8. elokuuta 2013

Turku 4.8.2013,

Ihan huippu päivä vietetty Turussa sunnuntaina. Julius oli PU3 ja sen veli Emil Jr ( Dream Catcher Starring Moravia) oli ROP, RYP1 ja vielä BIS4 :)!!! Pu2 oli kaiken lisäksi Aslan ( Bazaar´s Catch a Flying Dream), joka on Emil Jr:n poika. Melkoinen päivä sanoisin. Muutenkin päivä oli sangen mukava ja rento. Sovimme jo hyvissä ajoin picnikistä ja sääkin vielä suosi pientä sade kuuroa lukuun ottamatta, niin mikäs siinä oli ollessa:).
Juliuksen pesin tällä kertaa Jana Vavrouskovan suosituksesta KW Aloe vera shampoolla ja saman sarjan hoitoaineella. Siitä onkin vuosia, kun viimeksi olen sarjan tuotteita kayttänyt. Nyt täytyykin sanoa, että ihan huippu shampoo+hoitis Juliuksen turkille. Karva oli helpompi saada suoraksi föönatessa. Välipesuissa saatan kyllä suosia jotain vähän hoitavampaa sen turkille, mutta näyttelypesuun jaltkossa ilmanmuuta Kw Shampoota.

Dream Catcher Starring Moravia tässä kuvassa RYP1, lopulta vielä BIS4!!!!! Tuomarina rotu- ja ryhmäkehässä Tiina Tulos, BIS-kehässä Kresten Scheel

Emil jr, Aslan ja Julius


Julius kehässä

Emil Jr. odottaa vuoroaan, kohta kehään

Sisko ja sen veljet

Samansukuisia puudeleita läjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti