"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Näyttelyremmi / kotiremmi villakoiralle



Ihan mikä tahansa remmi/kaulapanta ei käy villakoiralle. Huomiota kannattaa kiinnittää remmin painavuuteen ja kestävyyteen. Mieti tarvitsetko remmin toy-, kääpiö-, keskikokoiselle vai iso villakoiralle, että saat  sopivan mittaisen. Mielestäni parhaiten toimii papukaijalukkokiinnitys remmin ja kaulapannan välillä. Siihen ei pääse kiertymään karva niin helposti. Näyttelyremmissä on toisenlainen lukko mutta koska se on niin pienen hetken käytössä, siihen ei ehdi takertumaan karvaa samalla tavalla. Kaulapanta kotioloissa on mielestäni nk. silkkikaulapanta (kts. kuva). Niitä saa Tammisen Päiviltä (www.zanitas.eu) . Valikoimaa riittää kaiken värisinä ja pituisina eikä maksa paljon. Ne ovat myös konepestävät ja kestävät kulutusta – kokemusta on. Ne ovat riittävän keveitä, että toyvillakoirat voivat niitä käyttää. Ne ovat myös erinomaisia ja riittävän kestäviä isovillakoirille.

Näyttelykaulapannaksi tarvitaan Venetsia-ketju (kts. kuva). Siihenkään ei jää karva. Ne ovat hieman arvokkaampia kuin tavalliset ketjut mutta ovat myös erittäin kestäviä. Näitä löytyy Findogs
(www.findogs.fi). Samoin Resko-merkkinen talutin löytyy Findogsilta. Niitä löytyy kahta eri leveyttä eivätkä  luista kädessä. Kokeile kumpi sopii omaan käteesi parhaiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti