"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viiru sisätöissä


Tätä ei voida lukea siistiksi sisätyöksi, mutta sisätyöksi kuitenkin. Ensimmäiset karitsat ovatkin jo kasvaneet niin paljon, että alkavat jo karkailla isojen tyttöjen sekaan aitojen yli. Takaisinhan ne täytyy aina laitella. Viiru rakastaa omaa työtään. Se malttaa tuskin odottaa, että laitan sen karsinaan pitämään tyttöjä loitolla, että saan jaettua niille niiden kaurat. Vaikka se näyttää siltä, että se vain makoilee, niin se on kyllä kaikkea muuta. Se tarkkailee koko ajan, ettei kukaan vain tule syömään, ennen kuin annetaan lupa.    
Viiru hommissa

Tule jo, hommia riittää
Minni, uusin tulokas
Uusimmat karitsat ovatkin vielä pieniä, tässä Minni, joka syntyi tällä viikolla kahden sisaruksensa kanssa – toinen musta ja toinen valkoinen. 
Pässeillä on oma karsinansa ja niidenkin hännät väpättävät tuhatta ja sataa, kun niitä hieman rapsuttaa leuan alta. Kuvassa Marlon Brando, eli kotoisasti  Maukka Perusjätkä.
Marlon Brando
 
Kun työt on tehty, Viiru lähteekin usein metsälenkille, puudelit perässään.
etsi kuvasta koira

Kukkulan kuningatar
 
Ensi viikolla onkin villakoirien erikoisnäyttely – hurraa. Työhaalarit jäävätkin naulaan ja jakkupuvut kaivetaan esiin. Kivaa, kun voi tehdä näitä erilaisia asioita tilanteen mukaan. Se on sitä elämänlaatua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti