"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

lauantai 28. syyskuuta 2013

Kaikenlaista

Taas on tapahtunut kaikenlaista viime kirjoitukseni jälkeen. Koiranäyttelyssä on tullut piipahdettua, ja jo onneksi melkein unohdettu sen tulos. Parasta siellä oli saada seurata innokasta uutta juniorhandleriä picnick-herkkuja nauttien hyvässä seurassa. Tietenkin oli myös mukava kuulla, kun yksi ystäväni oli käyttänyt suosittelemaani Pet Silkin D-Limone shamppoota ja huomannut saman kuin minä. Punkit pysyvät loitolla, kun käyttää sitä koiran pesuun.

Peppi Läääkäri auttoi Juliuksen seisottamisessa, niin että sain kuvan napattua herrasta
Peppi kehässä meidän yhden koirulin kanssa. Ihana katsekontakti handlerillä koiraan.
Paimennustreenitkään eivät ole jääneet väliin. Viiru on kehittynyt huimasti ja My väläyttelee taitojaan. Myn kuski (siis minä) vaan saisi olla vähän kokeneempi, mutta sehän nyt ei tule muuten kuin harjoittelemalla. Tänään kävinkin lähiruokatapahtumassa Inkoossa, jossa esiteltiin myös hieno paimennusnäytös Annika Paarvion ja Minna Pukkilan johdolla. Hauskaa oli kuunnella muita katsojia, jotka seurasivat esitystä...miten ihmeessä nuo koirat menevät juuri sinne kuin pitääkin, kun meidän oma rekku tuskin pysyy edes vapaana karkaamatta. Niinpä niin, ehkä se harjoittelu saattaisi olla tämänkin arvoituksen takana.

Omia koiria onkin saanut harjoittaa paljon, kun olemme keränneet lampaita kokoon eri tarpeita varten. Viirusta onkin kuoriutunut korvaamaton apu erilaisissa lammashommissa. En ymmärrä miten olisimme mitenkään saaneet hommia onnistumaan ilman sen apua. Tietenkin meidän lampaiden  traileriin laitto ei ole vielä hiottu aivan huippuunsa , kuin tänään nähdyssä painnusesityksessä, mutta homma tulee ainakin tehdyksi. Tässä ihan nälkä kasvaa syödessä, kun huomaa että on oppinut jotain ja samoin oma koira.


Viirun avulla kokoaminen sujuu nykyään melkoisen paljon jouhevammin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti