"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

perjantai 25. toukokuuta 2012

Pääskysestä ei päivääkään

Pääskysestä ei päivääkään… kai se on sitten uskottava, että kesä vihdoin voittaa. Meillä nimittäin pääskyset ovat tehneet pesän meidän lampolaan. Saavat lintuset rauhassa kasvattaa lapsosensa, koska lampaat ovat nyt kaikki ulkona, pässit mukaan lukien.
 Merivesi on nyt +15 C. Hrrr, kylmää sanoisin, mutta Viirusta on kehkeytymässä selvästi uintimaisteri. Se käy joka päivä pulahtamssa veteen, jos vaan mahdollista. Aamuisin, kun käyn tarkastamassa, että lampailla on raikasta vettä Viirun kanssa, niin heti kun selkäni käännän, niin siellähän se neiti jo polskii aalloissa, ja illalla sama juttu. Puudelit pysyvät rannalla, eivätkä edes kastele tassujaan. Kummallakohan rodulla olisi paremmat edellytykset uimiseen? Kyllä se taitaa olla puudeli, joka alkujaan oli noutava lintukoira ja siis vedestä noutavaJ, eikä border collie, joka on paimenkoira. No geeniperimä ei meidän Viirua ainakaan pysäytä, kun  kyseessä on uiminen. Hyvin on muuten punkkipanta ( jonka ostin Mustista ja Mirristä) kestänyt vedessä pulikoinnin. Pannan laiton jälkeen, yhtään punkkia en ole Viirusta ottanut pois.
 Seiska f  terä on edelleen ollut kovassa käytössä pitkin viikkoa. Sillä saa toteutettua hyvin asiakkaiden toiveen kesätukasta, ”pese ja pidä” malli. Se ei kuitenkaan aja aivan ”nahkaksi” asti, kylläkin todella lyhyeksi.  Se myös pureutuu yllättävänki hyvin melko takkuiseen karvaan. Tämän vuoden hittiterä, jos niin voisi sanoa.
Ahdin antimia

Suoraan savustettuna pöytään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti