"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hanhien rantautumis yritys

Olisiko se tänään sitten omien koirien pesupäivä? Pesuvuorossa Julius ja Fiona. Huhuu, mitenkäs olisi karvakuonolaiset? Ja ei, eilinen meressä polskuttelua ei lasketa mukaan. Meillä onkin kaikki heittäneet jo talviturkkinsa aikapäiviä sitten. Itse pääsin samaan klubiin eilen. Melkoisen mukavaa:).
Kukkia olen yrittänyt istutella ja muutaman kurkuntaimen ja tomaatintaimen olen saanut laitettua. Saa vain nähdä mitä meillä on jäljellä syksyllä, koska meillä asuu nykyään puutarhuri My. Pelargonia parat ovat saaneet melkoista juurihoitoa ja niitä onkin ulkoilutettu jo lukemattomia kertoja. Onneksi ne vaikuttavat melkoisen kestäviltä, kaiken käsittelyn jälkeenkin  ne ovat jaksaneet kukkia.
Päivä kuitenkin kääntyy kohta jo illan puoleen, ja yhtään koiraa en ole saanut pestyä. Uskomattoman hieno sää vei voiton tällä kertaa. En usko kuitenkaan, että kukaan koiruleista pistää pahakseen. Ne ovat saaneet ulkoilla ja nauttia rannalla pulikoiden. Aika jännä juttu pääsi käymään tänään. Neljä hanhea päättivät sinnikkäästi muuttaa meidän rannalle. Ne lensivät useita kertoja meidän ylitse ja kaakattivat närkästyneenä, kun "heidän" ranta oli kaapattu meidän toimesta. Hanhet myös yrittivät kommandoiskua meren suunnalta. Onneksi meillä on Viiru:). Pyysin sitä ajamaan hanhet pois. Se katsoi minua aivan hämmästyneenä, anteeksi kuinka, eihän nuo ole lampaita??!! Pyysin sitä uudelleen, aja nuo pois. No ei kai tässä muu auta, se ilmeisesti ajatteli, ja teki työtä käskettyä. My oli tietenkin hengessä mukana. Puudelit katselivat koko hommaa aurinkotuoleissa kellien, kukakohan tässä olikaan lintukoira. Harmillista tässä vain on se, että sain videoitua hienon hanhien pois ajon ja nyt en löydä sitä mistään tallenteista. Täytyy siis skarpata tekniikan kanssa. Onneksi on sentään muutama kuva tilanteestä

Hus pois lintuset

Menkäähän siitä

Kääk, ne tulevatkin takaisin

Viiru rientää apuun, kaikki hyvin Myn mielestä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti