"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Emil Jr. BIS 1
Fiona laiturilla

Miten tämä aika vain kiitää eteenpäin sellaista haipakkaa. Aina jotenkin erehdyn ajattelemaan, että seuraava kuukausi tuo tullessaan vähän ns. omaa aikaa. Mitä se pitää sisällään, sen aika näyttää. Nimittäin kesäkuu on alkanut heinänteolla. Näin aikaisin emme olekkaan tehneet heinää ennen. Heinä on kasvanut tänä vuonna samalla tavalla, kuin meidän Milla karva. Sen voi melkein kuulla, kun se kasvaa.
No nyt vähän juttua koirista. Ehdin myös viime sunnuntaina käväisemään Salon ryhmänäyttelyssä Fionan kanssa. Tällä kertaa tulos ei ollut mitenkään mainitsemisen arvoinen saavutus, mutta silti päivä oli mitä mainion. Se sai hyvän arvostelun ja olenkin todella iloinen sen käytöksestä kehässä. Ainoa murheen kryyni on sen päätukka, joka ei kaikesta yrityksestä huolimatta ota kasvaakseen. Olenkin kokeillut kaikenlaista, että saisin sen kasvamaan, mutta ei, niin ei. Heinä se vaan kasvaa, mutta Fionan tukka se vaan pysyy vakio mitassaan:). Minulle antoi kovasti toivoa, kun tämän vuoden villakoirien ykkösellä oli nuoruudessaan kuulemma samanlainen ongelma ja nyt se on aivan jotain muuta. Toivoa siis vielä on:). Ylpeyttä samaisessa näyttelyssä antoi meidän Juliuksen poika Damocan Lucky Dreamer, Kaapo saaden sertin ja olessaan VSP. Onnea Jonna ja Kaapo!!!
Ja vielä viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä asiana. Juliuksen veli Dream Catcher Starring Moravia niitti mainetta maailmalla edellisenä viikonloppuna olessaan Slovakiassa  RYP 1 ja sunnuntaina Lesznossa BIS 1. Ihan huippua, paljon ONNEA Jana ja Emil Jr.

BIS 1 Dream Catcher Starring Moravia

Kuva puhukoon puolestaan

Emil Jr. kehä look.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti