"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

torstai 26. tammikuuta 2012

kuvauspäivä

Tänään oli tarkoitus ottaa kauniita kuvia meidän Juliuksesta, mutta koko homma menikin enemmän maisemakuvauksen puolelle. Ilma oli kivan kirpakka, mutta valoa oli sen verran vähän, että kuvat näyttävät että ne olisi kuvattu illalla, vaikka oikeasti kello oli puolen päivän korvilla. Minusta on ollut kiva ottaa kuvia omista koirista heti sen jälkeen, kun olen saanut ne trimmattua.   Niistä on ollut hyvä katsoa miten trimmi on onnistunut.  Kuvia on ollut hyvä sitten vertailla aikaisempiin otoksiin. Kuva, kun on kuin tuhat sanaa, eikä kuva myöskään valehtele.
Tässä alkuun ainut siedettävä kuva Juliuksesta. Harmi vain, ettei trimmiä näy yhtään.
Ja sitten jatkoa surkeissa otoksissani. Hauskuutta ei kyllä puuttunut koirien leikeistä. ja pääasiahan on liikkumisen ilo.
Koiria, kun en tällä kertaa onnistunut kuvaamaan, niin siirryin lampaisiin.Kuvassa näkyy meidän Armi, Ursula ja Kerttu-Perkele. Takaata kurkistaa Pisara. Niistäkin löytyy melkoisia persoonia, mitä ehkä yhden  nimestä saattaakin päätellä.
Fionakin päätti viihdyttää itseään lampolan puolella.
ja viimeiseksi niitä maisemakuvia, jotka mielestäni onnistui parhaiten. Toivottavasti saisin ensi kerralla jotain parempia kuvia koirista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti