"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

MIlla VSP Helsingin Tuomarinkartanon vinttikoiraradan kansainvälisessä koiranäyttelyssä

Kai se on sitten uskottava, pääskysestä ei päivääkään. Hitusen pääskyset ottivat meillä kyllä varaslähdön, koska ne muuttivat meille jo viime viikolla. Kovasti koitin niiltä kysyä, että ihanko tosissaan nyt olette, että kesä vai? No nyt tänään oli jo 20 C ja aurinko porotti mukavasti lämmittäen. Kovasti olenkin sitä odottanut, siis aurinkoa.
Päivä tuli vietettyä Helsingin Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla koiranäyttelyn merkeissä. Ja täytyy nyt tähän heti hehkuttaa, ettei ollut pöllömpi päivä:). Milla oli VSP saaden Cacibin ja oli ainoa narttu, joka sai sertin arvoisen. Tuomarina oli Birgitta Hasselgren Ruotsista. Kiitos Tiina Taulokselle ihanasta koirasta! Näinkin voi äitienpäivän viettää:)!!
Hassua vaan, miten sitä yhtäkkiä alkaa jännittämään kesken kehän. Harjoituksen puutetta sanon minä. Siitä on vähän tullut taukoa, kun viimeksi olin itse kehässä esittämässä, niin jotenkin se epävarmuus hiipii salaa ja yllättää. Lääke tähän on vain kohdata jännittävä tilanne uudestaan ja uudestaan. Ei kun tuulta päin, vai miten se sanonta nyt meneekään.                                                                                                                   Millan pesin eilen PetSilkin loistavalla shampoolla ja  hoitoaineella.. Näyttelypesuun tosin laitan hyvin laimean hoitoaineen, jotta turkki ei turhaan pehmenisi liikaa. Jos turkkista tulee liian pehmeä, niin sitä on vaikea saada tupeerattua pystyyn. Näyttelyn jälkeen, kun irrottelen kuminauhat tukasta, niin käytin Chris Christensenin silkkitippoja, tupeerauksen purkamiseen. Turkkia on turha rääkätä, ja yrittää avata sitä "kuivana".
Näyttelykärpänen on päässyt taas pahasti puraisemaan, ja huomaan miettiväni mihin näyttelyyn sitä suunnistaisi seuraavalla. kerralla.

Millasta kuvat otti Jonna Kokko, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti