"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

kuvia kuivaamisesta
Nadan isovillakoira on päässyt sitten pesun jälkeen takaisin pöydälle, ja seuraavaksi onkin sitten tovi föönin alla. Koira tässä tapauksessa on jo konkari,ja tietää mistä on kyse. Mutta konkari tai ei, niin kannattaa varata tarpeeki aikaa kuivaamista varten. Usein alotan kuivaamisen niin, että koira seisoo pöydällä ja jo hetken päästä pyydän sitä makaamaan. Pentu ei heti tietenkään osaa maata rennosti pöydällä, mutta kun sen teet kaikessa rauhassa, ilman paineita, niin huomaat hyvin äkkiä, miten koira kuin automaattiesti hakeutuu maaten. Kaiken a ja o on, ole läsnä ja rauhallinen. Kuvassa näet miten rentona koira makaa pöydällä ja tähän on hyvä pyrkiä. Sinä rento, koira rento, ilman painiotteita:).
Kuivaamisessa käytän karstaa isoon turkkiin ja ja jalkoihin. Päätukka onkin mielestäni parempi kuivata harjaa käyttäen, niin kuin Nada tässä tekeekinTa daa, ihana puhdas ja takuton koira. Nyt vain viimeistelemään lopputulos saksilla.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että tykkäät. Pikkaisen riippuu onko koira näyttely- vai kotikoiraturkissa, sekä onko sillä "takkuvaihe" menossa. Takkuvaiheessa olevan villan pesen viikon välein. Omat kotipuudelit n. 4 viikon välein, ja näyttelyturkkiset aina, kun tarve vaatii. Olipas ympari pyöreä vastaus, toivottavasti tästä jotain apua:). Kerro ihmeessä, jos haluat tarkemmin tietää, niin autan mielelläni.

    VastaaPoista