"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

torstai 8. joulukuuta 2011

Kuinkas sitten kävikään...

Heräsimme aamulla viidenaikaan ja lähdimme Messariin hyvissä ajoin, että varmasti ehdimme. Päivä oli pitkä ja tapahtumarikas. Tapasimme paljon ystäviä läheltä ja kaukaa ja vaihdoimme kuulumisia. Tällä kertaa meidän hieno Milla ei ollut tuomarien mieleen mutta sellaista tämä elämä välillä on. Nyt oli toisten vuorovalokeilassa ja parhaimmat onnitteluni heille. Lapsille päivä oli aika tylsä mutta onneksi yksi kehä vapautui hyvissä ajoin, joten Lydia pääsi myös”näyttämään” omaa kunnostamaansa koiraa, Dinoa. Tässä tyylinäyte. Uskonkin,että saan hänestä vielä innokkaan handlerin mukaani kaikkiin tuleviinkoiranäyttelyihin.


Muotinäytös Mustissa jaMirrissä Salossa seuraavana päivänä
Salon Musti ja Mirri ontodella näkemisen ja kokemisen arvoinen. Liike on suuri  halli, jossa on helppo liikkua jopa koirankanssa kun käytävät ovat riittävän tilavat. Valikoimaa riittää joka menoonkaiken kokoisille ja näköisille koirille. Oli aika vaikea irroittautua sieltäilman, että olisi ostanut mukaan vaikka mitä. Päivä tuntui lyhyeltä vaikkaolinkin siellä klo 12 alkaen ilta yhdeksään! Muotinäytöksessä oli monia erirotuja ja ”mallit” vaihtoivat asujaan useaan kertaan tottuneesti. Leena Sarvijutteli tuttuun tyyliinsä ystävällisesti asiakkaiden kanssa ja juonsi sittenmuotinäytöksen musiikin tahtiin rautaisella ammattitaidolla. Hauskaa meillä olivaikka välillä koirat tekivät ihan omia kiemuroita.  Tässä muutamia kuvia sekä koirista asuissaan,että itse tilaisuudesta.

Täytyy ihan sanoa noista koirien vaatteista, että niitä todella kannattaa käyttää varsinkin pimeällä (=niissä on hyvät heijastimet) ja materiaalit ovat pehmeitä kahisemattomia ja ohuita. Meidänkin Milla juoksi säärystimissään ja punaisessa sadepuvussaan kuin olisi niin aina tehnyt.  Ne ovat hyvinkäytännöllisiä ja sitten kun haluaa vaikka vähän mennä hienokävelylle niin sieltä löytyy myös villapaitaa, toppa- ja nahkatakkia! Eikä tossuja ja kenkiä kannata myöskään unohtaa. Ne sekä suojaavat tassuja että pitää ne kuivina jasiisteinä, jolloin kuraa ja hiekkaa ei tule samalla tavalla sisään luututtavaksi.
 
Tästä lähtien trimmaan myös Salossa ja Kirkkonummella Mustissa ja Mirrissä sopimuksen mukaan. 
Minulle voi soittaa ja varata aikoja siis Helsinkiin, Tammisaareen ja Saloon, jossa minulla on trimmaustilat.Sen lisäksi teen kotikäyntejä Hankoon ja Tammisaaren ympäristöön. 

Jos haluat koirallesi trimmin tai kynsien leikkuuta Helsingissä,
soita Koiratrimmaamoon, puh.: 09 146 24 31
Muuten voi soittaa minulle suoraan: puh. 050 5941257


Tilaisuus oli niin onnistunut, että kaikki kyselivät heti, että milloin pidetään uusi muotinäytös!Seuraava on varmasti ensi  vuonna jos ei aikaisemmin. Kerron sitten tässä blogissani heti, kun tiedän lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti