"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

lauantai 31. joulukuuta 2011

Jouluaikaa

No nyt on joulu vietetty perinteisesti rakkaiden kanssa. Piparitalokin tuli tehdyksi tänä vuonna. Siitä taidonnäytteestä piti ihan kuva napsasta.  Kivoja kuusenkoristeita saa mukavasti tehtyä savesta ja tietenkin käytin muottina puudeli-piparimuottia, jonka löysin muutama vuosi takaperin messarista. Ne näyttävät ihan aidoilta pipareilta, kun käyttää punasavea. Eikä niitä tarvitse joka vuosi uusia, kun ne eivät katoa parempiin suihin.



Heti joulun jälkeen meitä koetteli hurja myrsky, joka katkaisi meiltä sähköt melkein kolmeksi päiväksi. Ensimmäisenä iltana oli ihanaa poltella takkaa ja kynttilöitä, ihan vaan fiilistellä. Mutta arki tulikin äkkiä vastaan, kun tuli huoli miten saada lampaille vettä yms. No, hätä keinot keksii ja naapuriapu kunniaan. Kummasti sitä oppii arvostamaan meille itsestään selvyyksiä, sähköä ja juoksevaa vettä, kun niitä ei ole.


Näinkin voi käydä joulupöydässä (=meidän Paavo juhlapöydässä)

Makutestissä meillä ollut uusi koiranruoka Maukas sai raadilta täydet pisteet. Ruoka katosi sellaisella nopeudella meidän nirppanokkien kitusiin, että harvoin näkee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti