"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Oma trimmausliike

Korvissani soi fanfaarit, tättärätää! Nyt se on totta, oma trimmausliike Salossa!! Aivan huikeaa, tai siltä se minusta ainakin tuntuu. Askel tuntemattomaan, mutta silti niin tuttuun maailmaan. Juu, ei täällä olla vain laiskoina laiturilla maattu, vaikka blogitekstiä ei olekaan syntynyt viime aikoina. Siihen on ollut minusta aika hyvä syy, nimittäin hiljaiseloon on mahtunut muutakin kuin vain oman trimmaamon suunnittelua. Olen kirjoittanut luppoaikana koiranhuolto-oppaan kaikille koiran omistajille, sekä tehnyt omia kotisivuja valmiiksi www.dogexperts.net , joiden pitäisi aueta ihan pian. Niitä nakutellessani ei vain ole löytynyt sopivaa hetkeä blogille, mutta nyt ne ovat valmiit, joten voin ilokseni palata taas sorvin ääreen. Olo on aika epätodellinen, uurastus on nyt takanapäin, trimmaamo avattu, nettisivut julkaisemista vaille valmiit ja käsikirja valmiina kohti painoa,  Ei muuta, kohti uusia seikkailuja!

 


MONAN KOIRANHUOLTO-OPAS JOKAISELLE KOIRAN OMISTAJALLE
Olen saanut tavata valtavasti koiria ja ihmisiä trimmausurani aikana yli 15 vuoden aikana. Sen lisäksi, että koira trimmataan ja laitetaan kuntoon, siinä sivussa tulee aina juteltua erilaisista asioista, jotka painavat koiran omistajien mieltä. Tässä oppaassa puhun useista asioista, joita minulta jatkuvasti kysytään. Mm. kynsien leikkuu on yksi vaikeimmista asioista. Kerron, miten jokainen voi opetella tämän toimenpiteen hyvin yksinkertaisella tavalla, ilman painimista koiran kanssa. Oppaassa kerrotaan paljon eri tilanteita ja otteita elävästä elämästä. Löydät sieltä mm. tietoa Kotikoira/näyttelykoira, Kun lähdet kotoa, Koiran peseminen, Oikea koira oikeaan kotiin,  Koira ja lapset, Autossa oleminen ja paljon muuta. Opas on A4-kokoa ja siinä on yli 70 sivua erilaisia tilanteita ja neuvoja sekä kuvia.
Oppaasta löydät myös tietoa omasta historiastani ja siitä, miten minusta tuli koiratrimmaaja ja lammaspaimen, vaikka olen asunut Helsingissä suurimman osan elämääni. Nyt asun Boxin kylässä Raaseporissa ja avasin juuri ensimmäisen oman trimmaamoni Saloon 1.7.2014, josta olen todella innoissaan
 
TARJOUS
Kun tilaat oppaan nyt heinäkuun aikana ja maksat sen 31.7.2014 mennessä, saat sen hintaan €12,99 ilman postituskuluja (etusi €5).
TOIMI NÄIN: lähetä minulle sähköpostiini: mona(at)dogexperts.net viesti: ”Haluan tilata Monan koiranhuolto-oppaan jokaiselle koiran omistajalle” ja liitä mukaan nimesi ja osoite, minne haluat sen toimitettavaksi. Lähetän sinulle tilitiedot, minne maksat oppaan 31.7.2014 mennessä. Lähetän oppaan sinulle elokuussa (tarkan toimituspäivän ilmoitan blogissani: koiratrimmaajamona.blogspot.fi, heti kun tiedän sen).

TILAA NYT HINTAAN €12,99 JA SÄÄSTÄ €5 POSTITTAMISKULUISSA!
                      VOIMASSA VAIN HEINÄKUUN


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti