"Kaivopuiston kaunis Casanova"

"Kaivopuiston kaunis Casanova"
"Kaivopuiston kaunis Casanova"

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Yksi päivä maalla

Milla pääsi kylpyyn ja pieneen puunaukseen penturuljanssin jälkeen. Onhan häntä pesty tässä välilläkin mutta Millan karvan melkein kuulee, kun se kasvaa, niin voitte ymmärtää, että frisyyri oli päässyt hieman kulahtamaan. Pennutkin ovat roikkuneet melkoisella teholla turkissa päivittäin, joten vähän alkoi jännittämään minkälainen näyttelypuudeli sieltä kuoriutuukaan tämän rumban jälkeen!? Pesin Millan kahteen kertaan Groomers Edges Ultimate shampoolla ja hoitoaineena käytin samaa sarjaa raakana - tehohoito siis. Tällainen Millasta sitten kuoriutui. Kuva ei ole suoraan trimmipöydältä, koska se ehti sitä ennen pinkoa pitkin peltoa muitten koirien kanssa, leikkiä rannalla ja pyöriä hiekassa. Tältä se sitten näytti kuvaushetkellä ennen uimaan menoa.
Milla (Canmoy´s Magie Noire)


Seuraavana frisyyri-vuorossa olivatkin 15 lammasrouvaa, joiden suostuttelu trimmipöydälle ei onnistukaan yhtä helposti kuin Strömsössä... Harmillista, että ehdin jo kehua miten helposti osaan häkittää lampaita Viirun kanssa. Nyt he eivät ollet yhtä yhteistyöhaluisia :-) Taitaa olla taas remmin päässä vika.
Ja taas ohi! aaarrgghhh!
 Kohtaloaan ei kuitenkaan voi välttää jos sattuu olemaan lammas...
Nyt oli jo pakko käyttää korien klipperiä, joka on kevyempi kuin lammasklipperi. Kädet ovat sen verran väsyneet kevään koiratrimmausruuhkan takia. Hyvin se sujui näinkin!

15 tätiä sai uuden kampauksen ja näyttivät hyvin tyytyväisiltä
Viimeiseksi oli tarkoitus laittaa Pena näyttelykuntoon, mutta toisin kävi. Terveisiä päiväkodista: vatsatauti vei voiton tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti